Cukrászdai-pékáru csomagolók

Nincs is jobb egy friss és ropogós pékárunál egy sietős reggelen, vagy egy krémes, ínycsiklandó süteménynél a délutáni órákban.

Felgyorsult világunkban, egyre kevesebben ülnek be cukrászdába egy süteményre, vagy egy pékségbe elfogyasztani egy kakaós csigát, inkább elvitelre kérik azokat. Az idő spórolás érdekében útközben, vagy munkahelyükön, az iskolában fogyasztják el. Ma már nagyon nehéz olyan vendéglátó egységet találni, ahol a rendelés nem kérhető elvitelre. Ezért érdemes nagyobb hangsúlyt fektetni ezen szolgáltatás fejlesztésére, és minőségi cukrászdai- és pékáru csomagolókba invesztálni.  A Viner-Pack Kft. olyan kiváló minőségű cukrászdai- és pékáru csomagolókat állít elő, mely garantáltan el fogja nyerni vevői tetszését és elégedettségét.

Biztosítsa Ön is vevői számára a frissességet és a kényelmet cukrászdai- és pékáru csomagolókkal!

A cukrászdai- és pékáru csomagolók készülhetnek íves, illetve tekercses kivitelben a megrendelői igényeknek megfelelően az alábbi kivitelezésekben:

  • 6 különböző választható színben lévő nyomtatással és egyedi grafikai nyomtatással
  • 18 – 120 gr / m2 grammsúlyban
  • kraft, újrahasznosított, fehér vagy barna papírra
  • normál, illetve bordázott kivitelben

A cukrászdai- és pékáru csomagoló termékek előállítását modern és korszerű berendezésekkel végezzük. A gyártási folyamatot minden esetben tapasztalt és jól képzett szakembereink végzik.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a cukrászdai- és pékáru csomagolókkal kapcsolatban, akkor keressen fel minket bátran! Telephelyünkön bármikor szeretettel várjuk minden kedves partnerünket! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére, és megválaszolják minden felmerülő kérdését!