Húscsomagolók

A Viner-Pack Kft. a húscsomagolók területén elismerten magas szintű, kiváló minőségű termékeket állít elő. Számunkra fontos, hogy partnereink igényeit a legmagasabb színvonalon tudjuk kielégíteni, ezért igyekszünk a piaci igényekről folyamatosan tájékozódni, és a legújabb innovációkkal kielégíteni azokat. A folyamatos korszerűsítésekkel és a legújabb technológiai fejlesztésekkel sikerült az ország egyik legmeghatározóbb csomagolópapír gyártójává válnunk.  Húscsomagoló termékeinket elsősorban a friss húsok, felvágottak, sajtok csomagolására ajánljuk.

A húscsomagoló termékek előállítását korszerű berendezésekkel végezzük, a gyártási folyamatot minden esetben tapasztalt és jól képzett szakemberek vezényelik le. Célunk, hogy partnereink vállalkozásainak a sikerességéhez kiváló minőségű húscsomagolókkal járulhassunk hozzá!

Több mint 25 éves szakértelem a húscsomagolók gyártásában!

Az alábbi típusú húscsomagolók találhatóak meg kínálatunkban:

Duplex húscsomagolók: papír 35 gr / m2 – 60 gr / m2 plusz 7 mikron HDPE (szétválasztható)

Laminált húscsomagolók: papír 30  – 50 gr / m2 plusz 10  – 15 gr / m2 melegen társított LDPE

Ipari felhasználásra készített húscsomagolók: papír 70  – 120 gr / m2 plusz igény szerinti vastagságú PE akár 1200 x 800 mm-es méretben is. (Pl.: raklap takaró)

Minden húscsomagoló termékünk rendelkezik Food Contact megfelelőségi nyilatkozattal, és igény szerint nyomon-követést biztosító azonosító jelöléssel, illetve ellenőrzött forrásból származó alapanyag jelöléssel (FSC).

A Viner-Pack Kft-nél az első helyen a minőség áll!

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a húscsomagolókkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal, vagy látogasson el hozzánk a telephelyünkre! Kollégáink készséggel állnak a rendelkezésére és megválaszolják minden felmerülő kérdését!