Papírtasakok, ablakos tasakok

A papírtasakok megjelenése sok helyen már kiváltotta a polietilén szatyrok használatát, és széles körben teret hódítottak maguknak a csomagolóanyagok piacán. A papírtasakok használata vitathatatlanul egy környezetbarát megoldás, ezért hamar megnőtt a vevői igény az irányukba. Azon cégek, melyek a papírtasakok használatát preferálják, könnyebben nyerik el vevőkörük szimpátiáját.

A Viner-Pack Kft. igény szerint újrahasznosított papírból is előállítja a papírtasakokat megrendelői számára. A papírtasakok korszerű technológiai eljárásokkal készülnek. A gyártási folyamatokat minden esetben tapasztalt és magasan kvalifikált munkatársak végzik.  Partnereinkkel minden esetben a hosszú távú együttműködésre törekszünk.

Milyen típusú papírtasakokat kínálunk megrendelőink számára?

Az éltalpas papírtasakjaink 170 mm-től 750 mm-es hosszúságig és 90 – 350 mm szélességig készülnek a normál, ablakos és zsírálló kivitelben.

  • fehér, illetve barna kraft, vagy újrahasznosított papírból
  • kétoldalt nyitott kivitelben is (hot-dognak, illetve hamburgernek)
  • maximum 4 szín nyomtatással(teljes felületen nyomtatható)
  • zsírálló tasakok pergamenpótló papírból illetve Polietilénnel bevont társított papírból
  • ablakos tasakok a fentiek szerinti papírtípusokból perforált vagy perforálatlan BOPP ablakkal

Kiszerelés igény szerint kartondobozban illetve konténerbe, zsugorfóliázva.

A papírtasakok felhasználási területe nagyon széles skálán mozog a vendéglátóegységektől egészen a drogériákig, gyógyszertárakig és bevásárlóközpontokig terjed.

Amennyiben bármilyen kérdése merült fel a papírtasakokkal kapcsolatban, akkor hívjon minket bizalommal! Kollégáink készséggel megválaszolják minden felmerülő kérdését!